maandag 29 augustus 2011

Ben jij thuis in de wereld van Evernotes, Basecamp, Yammer en Office? Dan hebben wij voor jou de ideale bijbaan (MBO/HBO) - Recruit A Student Personeelsdiensten, Eindhoven

Het bedrijf

Onze klant is een jong en high end consultancy bedrijf dat actief bouwt aan intern en extern kennismanagement. Centraal staan de consultants en teams van consultants. De werkprocessen worden ondersteund door diverse traditionele en internet tools en met name ook social media oplossingen. Daarnaast met een stevige set aan (marketing) standaarden in de vorm van templates en modellen.

Werk jij graag in een jonge consultancy omgeving waar IT en management consultants complexe projecten doen bij grote bedrijven? Wil je acteren op de gebieden van (internet-)technologie, collaboratie tooling, marketing technieken en toegepaste social media?
Zoek je daarnaast een omgeving waar je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen, zowel qua kwaliteit als creativiteit? Draag je graag een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en is het belangrijk dat jouw inbreng serieus wordt genomen? Reageer dan nu zo snel mogelijk!!!

De baan

De business support functie definieert, implementeert en managed de diverse collaboratie gereedschappen binnen het bedrijf, waardoor binnen het bedrijf aan het Nieuwe Werken wordt vormgegeven. Voorbeelden van deze tooling zijn Evernotes, Basecamp, Yammer, Office, etc. Om deze gereedschappen geschikt te maken voor gebruik binnen het bedrijf zijn er templates, procedures en instructies nodig. Deze worden opgezet door jou.

Snel geld verdienen tips

Geen opmerkingen:

Een reactie posten