woensdag 31 augustus 2011

Stage HBO Rechten (HBO) - Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders, Diverse vestigingen

Voor diverse vestigingen hebben wij vanaf februari 2012 weer stageplaatsen beschikbaar voor enthousiaste stagiairs HBO Rechten.

Tijdens de stageperiode word je met verschillende ondersteunende werkzaamheden belast, waarmee je onze juristen en incassobehandelaars (belast met opdrachten vanuit de advocatuur) ondersteunt.
Je gaat je bezig houden met het opstellen van concept dagvaardingen en andere stukken zoals concept verweerschriften en conclusies. Je adviseert en probeert juridische vragen en problemen van collega's en opdrachtgevers te beantwoorden. Daarnaast verricht je diverse andere ondersteunende werkzaamheden zoals het behandelen van de post en agenda, nemen van informatie bevolking of handelsregister, aanmaken van processen-verbaal derden beslag aan. Uiteraard krijg je ook een beeld van de deurwaardersactiviteiten en ga je een keer mee met een van onze deurwaarders op diens route en bezoek je het gerechtsgebouw voor een mondelinge behandeling van een van onze juridische procedures.

Geld verdienen tips

Geen opmerkingen:

Een reactie posten