woensdag 31 augustus 2011

NETonline Internetservice zoekt Marketing en Sales stage (HBO/Universitair) - Recruit A Student Personeelsdiensten, Breda

NETonline is een full-service internet bureau. Het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van websites, webshops en webapplicaties is de core business. Hierbij speelt online marketing een belangrijke rol. Het team bestaat uit 15 jonge gedreven professionals die graag de handen uit de mouwen steken om topprestaties te leveren.

Kom jij als commercieel specialist ons marketingteam aanscherpen?
NETonline is momenteel bezig met de implementatie van een actief verkoopbeleid. Hiertoe dient het CRM softwarepakket Mamut up-to-date gebracht te worden. Je bent verantwoordelijk voor het op orde brengen van ons CRM pakket, zodat je dit in een later stadium van de stage in de organisatie kunt implementeren. Daarnaast ondersteun je de afdeling Marketing & Verkoop bij de dagelijkse werkzaamheden.

Je voelt jezelf prettig in een platte organisatie met korte communicatielijnen en je weet jezelf professioneel uit te drukken. Je bent integer, zelfkritisch en je hebt een drive om jezelf te bewijzen. Er bestaan goede mogelijkheden om door te groeien en een langere samenwerking aan te gaan (parttime / fulltime) na een succesvolle afronding van je stageperiode.

Geld verdienen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten