vrijdag 16 december 2011

Uitdagen stage binnen facilitaire zaken m.b.t. ontwikkelen Dashboard (HBO) - Kadaster, Apeldoorn

Functie
De afdeling Facilitaire Services (FS) is met circa 80 medewerkers verantwoordelijk voor de facilitaire diensten en regelt voor alle onderdelen van het Kadaster de faciliteiten die een medewerker/manager nodig heeft om zijn werkzaamheden uit te oefenen. De range aan faciliteiten loopt van o.a. huisvestingsaangelegenheden tot catering, van klimaatbeheersing tot beveiliging, van goederen- en personenvervoer tot voorraad houden van kantoorbenodigdheden. Ook de zorg voor het secundaire archief tot bibliotheekwerkzaamheden, van grafische diensten tot multimediale producten behoren tot de werkzaamheden. De afdeling FS voert haar activiteiten op basis van dienstenniveau-overeenkomsten uit voor de diverse onderdelen van het Kadaster en opereert daarbij binnen de door de Raad van Bestuur vastgestelde kaders.

Als stagiaire binnen de afdeling is je opdracht om een facilitair dashboard te ontwikkelen en uit te rollen. Samen met het management onderzoek je welke prestatie indicatoren op bestaande contracten geformuleerd kunnen worden. Vervolgens ga je deze vertalen naar een facilitair dashboard waarmee het management van de afdeling kan sturen.

Jouw profiel
Je volgt een HBO-opleiding Facility Management waarbij je grote interesse hebt voor performance management. Je bent een ondernemende stagiaire die accuraat en deskundig te werk gaat. Je maakt gemakkelijk contact met mensen, je bent communicatief en sociaal vaardig. Je bent zowel cijfermatig als analytisch ingesteld en denkt in oplossingen.

Wij bieden
Je krijgt van ons de mogelijkheid om volwaardig deel uit te maken van een Kadasterafdeling die volop in beweging is. Natuurlijk word je vanuit het Kadaster, via een mentor, begeleid en gestimuleerd om het maximale uit jouw stageperiode te halen.

Sollicitatie en informatie
Heb je interesse in een stageopdracht? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Meld in je brief in welk studiejaar je zit en voor welke periode je beschikbaar bent. Voor meer inhoudelijke informatie over de opdrachten kun je contact opnemen met Tina Siepel, Manager Facilitaire Services, (088) 183 31 64. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ineke Buitenhuis, Werving en Selectie, (088) 183 32 50.Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

jewelry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten