zaterdag 31 december 2011

Stage VCD CSS ontwikkelen van een App (HBO/Universitair) - VCD IT Groep, Groningen

Wat mag je van de stage verwachten:
Ben jij de stagiair die voor ons een app voor iOS en Android voor Skednet Online kan bouwen? De gebruiker moet op de app kunnen inloggen om personeelsroosters te kunnen zien. Daarbij moet een gebruiker bijvoorbeeld via de app een vrij aanvraag in kunnen dienen. Jij zet de tool op en implementeert deze van het begin tot aan het einde.
Doe jij bijvoorbeeld de opleiding (technische) Informatica op HBO niveau en ben je voor een stageperiode vanaf februari 2011 tot en met juni 2012 beschikbaar? Dan zijn wij opzoek naar jou! Eerder starten is eventueel ook mogelijk.

Begeleiding
Het project wordt zelfstandig uitgevoerd binnen een klein team. Je begeleider is de Productmanager van Skednet Online. Hij beschikt over voldoende kennis voor goede ondersteuning. De begeleiding zal zowel bestaan uit inhoudelijke begeleiding als begeleiding op persoonlijke skills.

Wat hebben wij je te bieden?
We zoeken iemand die zich thuis voelt in de cultuur van VCD CSS welke te omschrijven is als: nuchter, pragmatisch, eerlijk en informeel. We bieden je hierbij veel professionele en persoonlijke vrijheid.

De VCD IT Groep is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij stimuleren het doorgroeien naar een (bij)baan voor stagiairs en afstudeerders. Hoe ziet een eventuele loopbaan bij de VCD IT Groep uit? Dat bepaal je helemaal zelf! Cre�er je eigen mogelijkheden. We bieden je alle kansen om jezelf te ontwikkelen.

Vergoeding
De VCD IT Groep kent een marktconforme vergoeding voor stagiairs en afstudeerders.

jewelry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten