zaterdag 31 december 2011

Leerzame php stage meeloop/ afstuderen (�350) (HBO/Universitair) - ConnectSB, Gouda

Een afwisselende stageplaats bij het eerste grote sociale netwerk van Nederland. Na het tienjarig bestaan in 2009 is het platform sinds eind november 2009 volledig vernieuwd. Het platform is geschreven in PHP gebruikmakend van het Symfony framework, Propel en MySQL. De hosting geschiedt door gebruik te maken van (Amazon) Cloud Serving, waarbij het aantal machines dynamisch wordt aangepast aan de hand van de server load.

Je werkt mee in diverse projecten op gebied van: usability,innovatie, SEO, debugging, performance. Op basis van wensen van de gebruikers en innovatie-ideeen (die ook van jou kunnen komen) worden voortdurend niewe applicaties en features onwikkeld of verbeterd. Elke maand vinden er een aantal releases plaats waarmee ook jouw werk zichtbaar wordt voor de half miljoen gebruikers van het sociale netwerk.

Er bestaat de mogelijkheid om de opdracht aan te passen zodat ie kan worden ingezet als afstudeer stage.

Als webdeveloper werk je samen met onze Senior Web Developers en onze externe ontwikkelaars. Samen met hen bouw je mee aan ons Social Network. In 2010 worden ook activiteiten voor bedrijven (B2B) opgezet en sociale netwerken en networking tools ontwikkeld voor bedrijven zodat deze beter met hun klanten kunnen communiceren.

We zijn redelijk flexibel en relaxt in werktijden, dus mocht je een eigen bedrijf hebben of een bijbaan dan komen we er samen wel uit.

Ook de duur van de stage is bespreekbaar. Bij een goede prestatie is er uitzicht op een vaste baan.

Bij Clubs werken veel jonge mensen die het leuk vinden het resultaat van hun werk te laten zien aan meer dan 500.000 mensen

jewelry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten