zaterdag 31 december 2011

KPN Groningen zoekt jou! 16 � 30 uur per week (MBO/HAVO) - Tempo-Team Noord-Nederland, Groningen

Voor KPN Groningen zoeken wij medewerkers die zich bezig willen houden met het behoud van klanten, retentie en nieuwe verkoop. Het betreffen binnenkomende en uitgaande gesprekken, veelal met bestaande KPN klanten. De klanten waarmee jij in contact zult komen, zijn klanten die hun contract willen be�indigen of waarbij het contract bijna ten einde loopt. Het doel van het gesprek is dus een verlening (je zult de klanten een goede aanbieding mogen doen). Het is een uitdagende baan waarbij goede communicatieve vaardigheden vereist zijn.

KPN is een groot bedrijf waarbij tevredenheid centraal staat. We bieden je dan ook een gezellige werksfeer en je zult veel persoonlijke aandacht krijgen. Daarnaast wordt de (2 week durende) training volledig vergoed. Er zijn binnen de KPN voldoende doorgroeimogelijkheden en je kunt je werktijden flexibel indelen! Bij deze afdeling is er ook een beloningsprogramma, als jij als agent je werk naar behoren uitvoert kun je aanzienlijke bonussen verdienen!

Ben jij communicatief vaardig en zie jij jezelf het gesprek met de KPN klant aangaan om ze langer klant te houden, reageer dan via de site of neem telefonisch contact op!

De training start 9 januari.

jewelry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten