zondag 18 december 2011

Toedrachtonderzoeker (8 uur per week) voor de regio Rotterdam (bijbaan) (HBO/Universitair) - DEKRA Claims and Expertise B.V., Regio Rotterdam

Als toedrachtonderzoeker onderzoek je de toedracht van schadegevallen en/of stelt vast of er mogelijk sprake is van fraude. Deze schades zijn veelal automotive gerelateerd.
Op basis van klantafspraken stel je zelfstandig een planning op van de te verrichten werkzaamheden. Hierbij hoor je de betrokken partijen, adviseer je opdrachtgevers en beoordeel en controleer je de gegevens, stukken en verklaringen van de betrokken partijen en getuigen. Ook stel je indien nodig een (buurt-) onderzoek in op de plaats van het delict/evenement om het beeld van de toedracht te completeren. Daarbij heb je overleg met schade-experts betreffende de schadevaststelling. Je stelt specifieke rapportages op voor terugkoppeling van de bevindingen. Ook adviseer je schade-experts over dossiers waarbij vermoedens van fraude zijn.
Indien nodig verzorg je de aangifte bij de politie, doe je melding van het fraudeonderzoek en besteed je (in overleg met de opdrachtgever) zelfstandig deelonderzoeken uit aan derden.

jewelry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten