donderdag 29 december 2011

Stage Online Recruitment Amsterdam (HBO) - G4S, Amsterdam

Wil je jouw vers opgedane studiekennis toepassen binnen een internationale organisatie? Ben je verslaafd aan online communicatiemiddelen, maar ben je in de offline wereld ook niet op je mondje gevallen? Dan hebben wij per direct een leuke stage in Amsterdam voor je!

Tijdens je stage zul je op onze recruitment afdeling voornamelijk bezig zijn met de online marketing van onze vacatures. Dit houdt onder andere in, dat je ervoor zorgt dat de vacatures van G4S zo goed mogelijk worden gecommuniceerd op onze eigen G4S website en jobboards zoals Monsterboard. Hierbij zorg je dat onze vacatureteksten taaltechnisch in orde zijn en dat de juiste doelgroepen worden aangesproken. Je zal ook social media kanalen zoals Linkedin, Hyves, Twitter en Youtube inzetten als marketing en communicatie instrument. Je vindt dan ook met gemak je weg binnen deze platforms.

Je hebt tijdens je stage contact met verschillende collega�s van de afdelingen recruitment en marketing/communicatie. Daarnaast zul je veel telefonisch schakelen met contactpersonen buiten de organisatie, zoals accountmanagers van mediabureaus. Het is daarom belangrijk dat je communicatief sterk bent en goed samen kunt werken.

Jouw werkplek
Je komt te werken op het hoofdkantoor van G4S in Amsterdam op de afdeling HRM/recruitment. Werken op een hoofdkantoor betekent dat je continu omringd wordt door professionals op verschillende niveau�s, van stagiaires tot aan de directeur. We zullen je niet vragen om in een driedelig (mantel)pak te verschijnen, maar wel dat je een serieuze werkhouding hebt en een representatieve uitstraling.

jewelry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten