woensdag 28 december 2011

stage - Inspirerende stageplek voor journalistiekstudenten (HBO/Universitair) - Elba Media, Amersfoort

Elba Media in Amersfoort groeit snel en er is veel te doen. Ook voor stagiaires journalistiek die van aanpakken houden. Elba Media (20 medewerkers) is uitgever van onafhankelijke vakbladen op het gebied van ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling. Dat doen we binnen onze titels Bedrijventerrein, Stedelijk
Interieur, Vitale Stad, Maatschappelijk Vastgoed en Water, Wonen & Ruimte. De uitgeverij met een redactie van negen mensen, biedt een uitdagende stage voor studenten die het leuk vinden om mee te denken over de inhoud van onze bladen. Als stagiair(e) schrijf je artikelen en nieuwsberichten voor de bladen, en zul je regelmatig op pad gaan voor een reportage, interview of congres.

Wij bieden een afwisselende stageplek in een dynamisch, jong en enthousiast team van redacteuren, met volop mogelijkheden voor je professionele ontwikkeling. Vanwege de kleine organisatie kom je in aanraking met alle andere facetten van een uitgeverij. Ons kantoor is gelegen in het centrum van Amersfoort, op nog geen 10 minuten lopen van het station.

jewelry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten