dinsdag 6 december 2011

Stage Business IT bij The Eagle Compliance Company (HBO/Universitair) - The Eagle Compliance Company, Haarlem, Noord-Holland

Tijdens je de stage kom je te werken op de afdeling Program- en Projectmanagement van The Eagle Compliance Company (TECC), dochteronderneming van The Compliance Companies Group.

TECC is een internationaal consultant voor de Aerospace & Defence sector en is gespecialiseerd in het ontwerp en de oplevering van op maat gemaakte export control (o.a. ITAR) compliance programma's en tools. Op basis van onge�venaarde kennis en expertise levert TECC compliance beheers systemen en ondersteuning. Deze producten en diensten zetten nieuwe standaarden voor de belangrijkste transacties in en met uw onderneming.

Wij bieden een stage waarin je bezig bent met het vermarkten, inrichten en implementeren van IT oplossingen en databases (oa XML). Tevens help je de managing director en (senior) consultants met het adviseren op het gebied van IT en databases. Je kan dus stellen dat je IT inhoud combineert met commercie en projectmanagement.

Onder begeleiding van een Program- en Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de kennisinput van IT & Databases. Bovendien werk je nauw samen andere afdelingen, zoals Marketing & Sales.

Tijdens je de stage draai je mee als volwaardig medewerker. (32-40 uur)

Wat kan je van ons verwachten?

- Wij bieden een passende stagevergoeding;
- Wij bieden begeleiding van zeer ervaren consultants aan om jouw talenten optimaal
te ontwikkelen;
- Doorgroeimogelijkheden.

trouwreportage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten