maandag 5 december 2011

Gezocht: Horeca TOPPERS voor HorecaUitzendwerk (bijbaan) (MBO/HBO) - 68 Degrees BV, Rotterdam/Amsterdam

68 DEGREES is op zoek naar JOU! wij bieden DE flexibele HORECA bijbaan aan, op dagen dat het JOU uitkomt, op de meest bijzondere locaties! Wij werken o.a. bij DE TOPPERS, Sensation en Take That!

Ben jij op zoek naar een baan met veel variatie en heb jij een hart voor de horeca ? Wil jij werken voor de top van de horeca, exclusive event catering en partyservices? Wil jij werken op veel verschillende locaties, grote evenementen, concerten of juist kleine gelegenheden? Dan is deze flexibele bijbaan echt iets voor jou! 68 Degrees is een projectbureau dat binnen de horeca gericht is op het aanbieden van werk op flexibele basis bij zeer gerenommeerde Horecabedrijven. Zo werken wij voor Maison van den Boer, Oseven Happening and Food en de Efteling.
Wij bieden veel gevarieerd werk aan waardoor je op de mooiste locaties en feesten werkt als medewerker in de party catering. Denk bij deze partijen en evenementen aan:
- Concerten in de A'dam Arena zoals:
Take That, de TOPPERS en Sensation!
- Dinershows in studio 21 van RTL4
-   Het Concertgebouw
-   Het KLM Open GOLF toernooi
-   Jazz festival in Den Haag
-   Concerten
-   Voetbalwedstrijden in de Amsterdam Arena
-   Het World Forum in den Haag
Dit alles en nog v��l meer!! Buiten deze grote partijen en evenementen hebben wij ook besloten en kleinere n feesten en partijen. Denk hierbij aan bedrijfsfeesten en afscheid borrels van personeel.

trouwreportage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten