vrijdag 2 december 2011

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan en heb jij een 'Horeca- hart'? This is the place to be!! (MBO/HBO) - 68 Degrees BV, Utrecht/ Hilversum

Voor de locaties Studio 21 en stadion Galgenwaard zijn wij op zoek naar enthousiaste horecahelden die houden van een uitdaging en graag aan de slag willen in een gezellige werkomgeving!

Wij zijn op zoek naar mensen voor zowel de VIP-catering als de Publiekscatering.

VIP-catering --> Heb je al de nodige ervaring in de horeca en kan je ook na middernacht nog thuis komen, dan kan je worden ingezet bij bijvoorbeeld FC Utrecht in de VIP of bij studio 21 tijdens de show: Dreamslive! Daarnaast kan je nog op vele evenementen in de omgeving van Utrecht en Amsterdam worden ingezet.

PC --> Oftwel, publiekscatering. Heb je nog wat minder ervaring, maar lijkt het je wel heel leuk deze ervaring op te doen, dan kunnen wij jou inzetten bij FC Utrecht wedstrijden! Dat betekent wel dat je slechts ��n keer per twee weken gemiddeld 6 uur voor ons kan werken, maar je kan natuurlijk altijd doorgroeien en dan naar meer soorten evenementen worden gestuurd.

Dus, ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan in de Horeca, aarzel niet en neem direct contact op!

trouwreportage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten