woensdag 14 december 2011

Afstudeerstage ICT (HBO) - G4S, Amsterdam

Heb je affiniteit met ICT en ben jij op zoek naar een leuke en leerzame organisatie om jouw onderzoeksstage uit te voeren? Dan is deze stageplaats echt iets voor jou!
Als opdracht ga je voor onze business unit ICT een informatieplan schrijven waarin je alle informatiestromen binnen G4S in kaart brengt. In dit onderzoek zien we ook graag jouw advies terug over hoe binnen onze ICT organisatie het aantal applicaties en eventueel interfaces kunnen worden teruggebracht. Aan jou de taak om met behulp van verschillende methodieken zowel de organisatie als de markt in kaart te brengen. Vervolgens ga je de uitdaging aan om de resultaten creatief te vertalen naar een informatieplan. Daarbij behoort een tijdsplanning en begroting ook tot de opdracht.

Jouw werkplek:
Je komt te werken op het hoofdkantoor van G4S in Amsterdam op de afdeling ICT. Werken op een hoofdkantoor betekent dat je continu omringd wordt door professionals op verschillende niveaus, van stagiaires tot aan de directeur. We zullen je niet vragen om in een driedelig (mantel)pak te verschijnen, maar wel dat je een serieuze werkhouding hebt en een representatieve uitstraling.

jewelry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten