woensdag 28 september 2011

Hbo/Wo-stage richting Energietechniek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Procestechnologie, Techniek & Maatschappij, Bestuurskunde/Bedrijfskunde (HBO/Universitair) - DELTA N.V., Goes

DELTA Netwerkbedrijf B.V., afdeling T/D+LTP is op zoek naar een meeloop of afstudeerstagiaire met een HBO of academische opleiding richting energietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, procestechnologie, techniek&maatschappij, bestuurskunde of bedrijfskunde.

DNWB wil t.b.v. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een 0-meting vaststellen, om daarmee de ambitie invullen. Daarom zoeken wij 1 of 2 studenten die o.b.v. ISO 26000 DNWB wil adviseren over de wijze waarop deze moet worden toegepast.ISO 26000 is een standaard waarmee bedrijven hun MVO-profiel kunnen vaststellen. Tegelijkertijd bevat ISO 26000 nog veel onduidelijkheden, en eenduidige interpretaties daarvan zijn van belang. Gevraagd wordt om ISO 26000 te lezen, en die dingen eruit te halen die belangrijk zijn voor DNWB. Onderdeel van deze opdracht is om ook op bezoek te gaan bij gelijkwaardige bedrijven, om daar kennis mee te delen.

Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een stagiair voor de komende stageperiode startend vanaf januari/februari 2012.

online geld verdienen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten