donderdag 29 september 2011

Bijbaan: Allround baliemedewerker Yogastudio /Winkel/ Massagepraktijk (MBO) - GoYuMe Centre Amsterdam, Amsterdam

Jouw taak is de leden en klanten persoonlijk te verwelkomen en te informeren over de mogelijkheden binnen het GoYuMe Centre. Je onderhoudt sociale contacten met zowel vaste als nieuwe klanten. Je adviseert welke therapievorm of massage het best bij iemand past, je geeft uitleg over de verschillende yogavormen die GoYuMe Centre biedt. Je adviseert verder klanten die in de winkel interesse hebben in de producten voor Mind & Body. Je zorgt er mede voor dat het Centre schoon en netjes is: winkel, kleedkamers, toiletten, praktijken en lesstudio's.

Je bent in staat snel te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Je kunt onder druk presteren zo nodig tijdens de inloop van bijvoorbeeld de lessen, en het overzicht daarbij behouden, maar kunt ook zelfstandig dagelijkse taken vervullen. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, de Engelse taal in woord en hebt een prettige telefoonstem.

Sls medewerkster kun je meedoen aan alle lessen die GoYuMe biedt, en krijg je korting op cursussen, workshops en massages.

Snel geld verdienen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten