zondag 22 januari 2012

Stage / Afstudeeropdracht: Ontwikkeling bedrijfsinterne Masterclass Smart Grids (HBO) - Cofely Nederland NV, Arnhem, Dordrecht of Wormerveer

Doelstelling van de opdracht
Smart Grid Solutions heeft een educatieve taak richting de verschillende bedrijfsonderdelen behorende tot het Cofely-concern in Nederland. Om medewerkers bekend te maken met het gedachtegoed van Smart Grids is het wenselijk om hiervoor een "masterclass" voor interne medewerkers van alle andere werkmaatschappijen te ontwikkelen. Deze masterclass dient in te gaan op inter- en mulitidisciplinaire aspecten en rekening te houden met operationele, tactische en strategische niveaus. Eventueel kan deze masterclass ook ingezet worden voor promotie op scholen en universiteiten.

Werkzaamheden naast de opdracht
Je verricht je werkzaamheden op de afdeling business development onder begeleiding van de autoriteit op het gebied van het nog onontgonnen terrein van de ontwikkeling van Smart Grids in Nederland. Je gaat zelfstandig aan de slag om de beschikbare interne informatie en die van marktpartijen om te zetten naar een masterclass voor intern gebruik. Hierbij voer je interne gesprekken met collega�s om je een zo goed mogelijk beeld te kunnen vormen van de toepassing en ontwikkeling van Smart Grids binnen Cofely.

jewelry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten