zondag 22 januari 2012

Medewerker klantenbehoud (inbound)!! (HAVO/VMBO / MAVO) - Olympia Uitzendbureau Den Haag, Zoetermeer

Voor de grootste loterij van Nederland zijn wij op zoek naar Retentie medewerkers (klantenbehoud) voor 24 � 40 uur per week!! Heb jij een passie voor klantcontact en ben jij de assertiviteit zelf? Kun jij je daarnaast identificeren met de woorden: sociaal, servicegericht, humor en resultaatgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Retentie medewerker houdt zich bezig met klanten die hun abonnement opzeggen via telefoon/email of post. Het doel is klanten proberen te behouden met hetzelfde product, een ander (eventueel goedkoper) product of een aanbieding (gratis staatslot). De gesprekken zijn zowel INBOUND als OUTBOUND (en per post en email). Het gaat niet om harde verkoop maar om op een servicegerichte manier (probleem oplossen/meedenken met de klant) te proberen de klant te behouden. Het uitgangpunt daarbij is wel, twee keer nee is NEE. Op de verschillende stromen gelden verschillende conversietargets. De retentiemedewerker moet wel affiniteit hebben met kansspelen. Je krijgt vooral een betaalde communicatie- en producttraining (duur van 3.5 dag).

De afdeling is opgedeeld in diverse eilanden van inkomende telefoon (gemakkelijker te behouden), Outbound, mail, post en overige administratieve werkzaamheden. Gestart wordt met Retentie, daarna wordt je ook doorgetraind op de overige stromen binnen de afdeling.
Spreekt jou dit alles aan, reageer dan snel! We nodigen je graag uit voor een gesprek!

jewelry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten