maandag 28 november 2011

Stage toezichthouder Aansl A4 N201 wegen (MBO) - Provincie Noord Holland, Hoofddorp

Achtergrond:
Optimale bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid: daar zet B&U zich voor in! De directie Beheer & Uitvoering voert de regie over de realisatie en het beheer van de Noord-Hollandse infrastructuur.
Ook het verbeteren van de leefbaarheid van het landelijk gebied leiden we in goede banen. Hierbij houden we rekening met landschappelijke, ecologische en esthetische functies en waarden die infrastructuur kan hebben en kiezen we voor een doelmatige aanpak.

Inspelen op de toekomst, dat doen we bij B&U. Daarom hebben we voor onze directie een organisatievisie ontwikkeld, die we de komende jaren verder handen en voeten gaan geven. B&U wil een goede regisseur zijn richting andere overheden, marktpartijen en samenwerkingspartners zowel binnen als buiten de provincie.

Het projectbureau N201+ is een op externe locatie geplaatst bureau van de Provincie waar circa 45 mensen werken. Het projectbureau werkt aan het Masterplan N201+, dat bestaat uit 7 deelprojecten. Deze vormen samen de realisatie van de omlegging van de provinciale weg N201 nabij Uithoorn en Aalsmeer (zie ook www.N201.info). Een van de deelprojecten is 'Aanluitingen A4', die de nieuwe N201 bij Hoofddorp aansluit op de A4. Het project bestaat uit de aanleg van parallelbanen langs de A4, een tweetal viaducten over de A4, een stalen fietsbrug en twee betonnen viaducten over de N201. Daarnaast wordt een nieuw signalerings- en bewegwijzeringssysteem op de parallelbanen en de A4 gerealiseerd. De aannemer MNO Vervat is eind 2009 gestart met de aanleg van werkterreinen en bouwwegen. In maart 2010 is de grote bouwstroom op gang gekomen met zand rijden en de bouw van duikers (verbindingen van watergangen onder wegen door). Het uitvoeringsteam van 25 medewerkers is gehuisvest op locatie nabij de A4 in de bouwkeet. De stageplaats is dus aan de opdrachtgeverszijde bij de directievoering van het werk die toezicht houdt op het werk.
Aantal uur:
minimaal 36, maximaal 36
Functie-inhoud:
assisteren directievoerder en toezichthouder op wegengebied; verrichten van toetswerk, (mede)beoordelen documenten aannemer
Medebeoordelen van termijnen en dagrapporten.
Bijwonen van overleggen waaronder bouwoverleg disciplines, Derde waaronder kabels en leidingen, Gemeente en andere belanghebbenden.

trouwreportage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten