woensdag 30 november 2011

Web developer parttime (eventueel mogelijk als bijbaan naast studie) (MBO/HBO) - Werkkracht Bemmel, Omgeving Bemmel

Onze relatie is een Internet Service Bureau, die opdrachtgevers adviseert bij het realiseren van hun online ambities en/of het realiseren van eindproducten zoals een website webshop, Hostingoplossing en/of het leveren van zoekmachine optimalisatie diensten.

Hierbij richten ze zich sterk op de klanten van opdrachtgevers. Het betreft een veelzijdige functie binnen een informele multimedia organisatie. Om de organisatie solide te kunnen uitbouwen zoeken zij een veelzijdige Web developer, die thuis is in de meest voorkomende programmeertalen en/of gebruikte (Open Source) oplossingen.

Bedrijfscultuur:
Informeel, directe lijnen, sterk online geori�nteerd, innovatief, creatief en veel affiniteit met het online realiseren van de ambities van onze opdrachtgevers.

Functie omschrijving:
Als Web developer maak je deel uit van een klein team, hierbij wordt je verantwoordelijk voor het beheren van de Hostingomgevingen, het ontwikkelen/realiseren van innovatieve webapplicaties, onlinesoftware oplossingen en/of geavanceerde maatwerkoplossingen. Deze worden geleverd aan eindgebruikers, wederverkopers en/of t.b.v. interne producten/diensten. Je brengt daarvoor je programmeerkennis en -ervaring mee voor het ontwikkelen/realiseren van (geavanceerde) front- en backend systemen en database oplossingen.

trouwreportage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten