maandag 28 november 2011

Enqu�teurs (telefonisch/face-to-face) (HBO/Universitair) - Desan Research Solutions, Amsterdam en omstreken

DESAN Research Solutions, gevestigd in het hart van Amsterdam, is een middelgroot en dynamisch onderzoeksbureau. Onze organisatie werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers, zoals gemeenten, branche- en adviesorganisaties en organisaties op het gebied van toerisme en congressen.

We zijn koploper op het gebied van technologische innovatie in onze core business: dataverzameling en -rapportage. Kernwoorden hierbij zijn: betrokkenheid bij zowel klanten als medewerkers en natuurlijk deskundigheid!

DESAN voert voor haar opdrachtgevers regelmatig face-to-face onderzoek uit op diverse locaties in de Randstad of daarbuiten. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld musea, evenementen en congressen, gemeentehuizen of winkelketens.

Daarnaast voert DESAN telefonisch onderzoek uit op de hoofdlocatie in Amsterdam. In drie verschillende shifts voeren enqu�teurs gesprekken met respondenten bij bedrijven of huishoudens. Het vergaren van informatie vindt plaats ten behoeve onderzoeksdoeleinden. Het betreft dus geen telefonische verkoop.

trouwreportage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten