maandag 31 oktober 2011

gezocht stagiar voor leuke en uitdagende stage!! bijbaan (HBO/Universitair) - Recruit A Student Personeelsdiensten, Zwolle

Het Bedrijf
Wij zijn per half januari voor de daaropvolgende 6 maanden op zoek naar een stagiair voor bij ons op het kantoor in Zwolle. Naast onze vestiging in Breda, zijn wij ook regelmatig opzoek naar stagiaires in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Breda.

Recruit a Student werkt met name met studenten en regelen op ieder niveau een bijbaan. Het is dus belangrijk dat je je in mensen verdiept, weet wat ze kunnen en willen en hierbij een passende oplossing verzint.

De Studentenbaan
De werkzaamheden bestaan o.a. uit het werven van geschikte kandidaten voor onze opdrachtgevers. Het onderhouden van een goede relatie met opdrachtgevers en uitzendkrachten. Het verlonen van de uitzendkrachten. Het organiseren van wervingsacties. Het plannen van de uitzendkrachten. Het zoeken naar oplossingen voor arbeidsvraagstukken en procesverbeteringen. Verder krijg je de vrijheid om op te pakken en af te tikken wat jou tegemoet komt.

Wij bedenken samen met jou een stageopdracht en kijken waar jouw mogelijkheden liggen om onze organisatie te versterken.

trouwreportage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten