maandag 12 december 2011

Stagiair m/v Tempo-Team Uitzenden Assen (HBO) - Tempo-Team Assen, Tempo Team Uitzenden Assen

Stagiair bij Tempo-Team = deel uit maken van een commercieel team, zelfstandigheid en werken bij de tweede intermediair op de Nederlandse arbeidsmarkt. Het ene moment ben je een goede planner, vervolgens houd je intake gesprekken met kandidaten en het volgende moment treed je op als werkgever voor je flexwerker. Deze bedrijvigheid maakt dit vak juist zo leuk.

Als stagiair ondersteun je onze sales intercedenten, accountspecialisten of consultants bij hun dagelijkse werkzaamheden op de vestiging. Die bestaan onder meer uit:
- het voeren van intakegesprekken en het matchen van kandidaten en vacatures.
- assisteren bij urenverwerking en andere administratieve werkzaamheden.
- assisteren bij HRM activiteiten zoals contractbesprekingen, opleidingsplannen en loopbaanbegeleiding.
- werven, selecteren, plannen van flexkrachten die werkzaam zullen zijn tijdens Superbikes en TT Assen 2012 in de horeca en merchandiseverkoop.
- meehelpen met het organiseren van commerci�le activiteiten richting flexwerkers en klanten. Voorbeelden van deze activiteiten zijn: een werkcaf� organiseren, speeddate sessies, een open avond, ontbijtseminars, wijnproeverijen en sportevenementen. Verder verzorg je marketingacties zoals het versturen van mailingen en het maken van flyers.
- De stage kan aangevuld worden met een stageopdracht/-onderzoek.

trouwreportage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten