maandag 12 december 2011

Stageplek Meeting Planner op de afdeling Meeting & Events - American Express (HBO) - American Express Services Europe Ltd., Amsterdam Zuid-Oost

American Express (Amsterdam) heeft binnen het Meetings & Events team de volgende vacature:

Stagiair(e) Meeting Planner

Als stagiair maak je onderdeel uit van de afdeling Meetings & Events. Als stagiair ondersteun je de afdeling middels het assisteren bij de voorbereiding en organisatie van evenementen. Om deze klant zoveel mogelijk te ontzorgen nemen wij, van American Express, ze graag zoveel mogelijk werk uit handen. Lijkt het jou een uitdaging om hieraan mee te werken en ben je goed in plannen en organiseren?

Tijdens je stage zul je meedraaien op de afdeling Meetings & Events. Daarbij ondersteun je de meeting planners met het effectief plannen en managen op een meest kostbewuste, creatieve en prettige manier voor onze klant. Hierbij ontwikkel je een projectplan voor de uitvoering van verschillende meetings en events. Je bent medeverantwoordelijk voor alle leveringen die nodig zijn voor een meeting/event. Hierbij kun je denken aan: de tijdslijnen, het zoeken van accommodaties, het managen van het budget, bijhouden van aanwezigheidslijsten en het doen van de benodigde administratie. Je faciliteert bij de inventarisatie van de programma wensen en hebt daarbij contact met verschillende leveranciers.

Om je stage goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat je goed bent in het stellen van prioriteiten en halen van deadlines. Het allerbelangrijkste is dat je het leuk vindt en er een uitdaging in ziet en dat je er oprecht plezier aan beleeft om voor onze klanten als duizendpoot op te treden!

trouwreportage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten