maandag 12 december 2011

Inbound servicecalls en e-mail verwerking (HAVO/VMBO / MAVO) - Olympia Uitzendbureau Den Haag, Zoetermeer

Heb je er plezier in klanten in een keer goed te helpen en geef jij net dat extra beetje service aan de klant? Kun je goed luisteren, ben je gedreven en laat je bij tegenslag de moed niet zakken? Beheers jij daarnaast de Nederlande taal uitstekend? Dan zijn we zoek naar jou! Voor de grootste loterij van Nederland zijn wij op zoek naar klantenservicemedewerkers voor minimaal 24 uur per week.

Wat houdt de functie in?
Als klantenservicemedewerker ben je allround inzetbaar en verzorg je de eerstelijns klantenservice van de grootste loterij van Nederlander via diverse kanalen.
- De medewerker klantenservice voert inkomende gesprekken waarin de medewerker continu servicegericht bezig is en de klant daarbij op nummer 1 stelt. Hierbij valt te denken aan klanten helpen met wijzigingen doorvoeren, informatie verschaffen over de spelvarianten en mogelijkheden voor de klant, klachten verhelpen etc.
- Daarnaast handelt de medewerker klantenservice e-mail af waarbij de standaardbouwstenen de basis vormen voor de verder zelf samen te stellen e-mail. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is hierbij een vereiste.
- De medewerker klantenservice voert inkomende gesprekken waarin de medewerker tevens zoekt naar mogelijkheden voor het verkopen van extra producten en zich volledig inzet om klanten die willen opzeggen te behouden met een mooi aanbod.
- Ook handelt de medewerker (ingescande) poststukken af.
- Naast de eerder genoemde inkomende contacten handelt de medewerker ook klantenbehoudgesprekken af, waarbij de medewerker klanten nabelt die per email of post opgezegd hebben.

Wat zoeken wij?
Je hebt een uiterst servicegerichte instelling en beschikt over communicatiekracht. Jouw kracht zit in het luisteren naar de klant, het probleem kunnen analyseren en het bieden van een passende oplossing met net dat beetje extra. Hiernaast vragen wij van jou; een flexibele instelling, zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
- Bruto uurloon 9.00 � 9.50 euro per uur
- Flexibele werktijden
- Professionele werkomgeving
- Betaalde communicatie- en producttraining (duur van 5 dagen).
- Tijdelijke aanstelling van 6 maanden, met uitzicht op vaste aanstelling.
- DE kans om in een informele werksfeer, relevante werkervaring op te doen.
- Persoonlijke aandacht en leerzame trajecten
- Doorgroeimogelijkheden

trouwreportage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten