zaterdag 24 december 2011

HBO Stage Recruitment (HBO) - APG, Amsterdam

Ben je volop bezig met je hbo-studie Commerciele Economie, Marketing Communicatie of MER en op zoek naar een uitdagende stage in Amsterdam? Wil je ervaring opdoen in een sterk veranderlijke werkomgeving? Kom dan naar APG.

Als stagiair(e) Recruitment ondersteun je ons bij werkzaamheden op operationeel, beleidsmatig en projectmatig gebied. Denk hierbij aan het werving en selectie proces van diverse vacatures, de inzet van arbeidsmarktcommunicatie en het gebruik van Social Media door het Recruitment Center van APG. Naast deze werkzaamheden help je ons bij verschillende projecten en inhousedagen die wij organiseren. Daarnaast vertegenwoordig je APG op de Nationale Carri�rebeurs en andere evenementen. Uiteraard krijg je voldoende ruimte voor eigen inbreng en jouw studiewerkzaamheden.

Binnen APG is het Recruitment center onderdeel van Corporate Human Resources. Wij hebben een ondersteunde functie en adviserende rol op het gebied van werving en selectie richting het management. Het Recruitment center is het eerste aanspreekpunt voor sollicitanten, opleidingsinstituten, studieverenigingen en medewerkers. Je maakt deel uit van een team van acht professionals.

jewelry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten