woensdag 7 december 2011

Financieel Consultant, regio Utrecht, EUR3500-EUR4500 afh v erv (Universitair) - Nigel Frank International, Utrecht

MS Dynamics Financieel Consultant, regio Utrecht, MS partner, 3500-4500p/m afhankelijk van ervaring, begin zo spoedig mogelijk!

MS Dynamics NAV Financieel consultant gezocht voor MS partner regio Utrecht, idealiter ben je zsm inzetbaar.

Als MS Dynamics NAV Financieel Consultant breng jij uitstekende kennis en consultancy ervaring en een affiniteit met ERP systemen, idealiter is dit MS Dynamics NAV.

Jouw profiel;

* Afgeronde HBO opleiding/denk-werkniveau
* Minimaal 3 jaar ervaring als Financieel Consultant (idealiter is dit MS Dynamics NAV)
* Idealiter beschik je over een stukje projectmanagement ervaring
* Het is handig als je over facturatie, registratie en beloning software kennis beschikt.

Als MS Dynamics NAV Financieel Consultant ben jij verantwoordelijk voor het inrichten en implementeren van MS Dynamics NAV en specifieke add ons bij verschillende eindgebruikers.

Bovenstaande betreft een brede functie met veel flexibiliteit en voldoende mogelijkheden om je binnen een succesvolle en dynamische organisatie verder te ontwikkelen waar collegialiteit voorop staat.

Om deze en/of andere NAV/Navision vacatures in meer detail en in alle vertrouwelijkheid te bespreken neem dan contact op met Liesl Broekhuijsen op het gratis telefoon nummer 0800 0223 794 of 44 191 261 8100 of stuur je CV met motivatie naar Liesl@nigelfrank.com.

Ken je iemand die geinteresseerd zou kunnen zijn? Beveel hem/haar dan aan! Kijk op WWW.NIGELFRANK.COM voor meer details.

Nigel Frank International is een MS Dynamics Recruitment Agency.
Wij zijn de nummer een leverancier van Microsoft Dynamics NAV/Navision banen wereldwijd.

Wij werken met vrijwel alle MS Gold Partners in de BeNeLux.

Doordat wij uitsluitend gespecialiseerd zijn in het plaatsen van kandidaten in de Microsoft Dynamics markt, hebben wij uitstekende relaties opgebouwd met de grootste werkgevers in de BeNeLux en beschikken wij over een onge�venaard inzicht in waar de beste Dynamics NAV/Navision banen beschikbaar zijn en zijn daarom ook altijd op zoek naar Dynamics professionals met ervaring Nav/Navision.

Kijk op www.nigelfrank.com voor meer interessante vacatures.

trouwreportage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten