maandag 12 december 2011

Callcenter Agent Telecommaatschappij (HAVO/VMBO / MAVO) - Olympia Uitzendbureau Den Haag, Zoetermeer

Voor het grootse Contactcenter in Nederland zijn wij op zoek naar sales gerichte klantenservicemedewerkers!! Heb jij een passie voor klantcontact en durf jij een nieuwe uitdaging aan? Kun jij je daarnaast identificeren met de woorden: sociaal, daadkracht, humor en resultaatgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt te werken op de afdeling Klantenbehoud van een toonaangevende telecommaatschappij. Dit is de telefonische ingang waar klanten zelf bellen voor informatie over telefonie, internet, televisie abonnementen. Daarnaast bellen klanten zelf om abonnementen op te zeggen. Als sales gerichte klantenservicemedewerker analyseer je de klantbehoeften. Het is een kunst om te leren de behoefte van de klant te achterhalen, om vervolgens met een passende oplossing in te spelen op de wensen van de klant. Ga jij een uitdaging niet uit de weg en ben jij op zoek naar meer diepgang in contactcenter werk, dan is deze inbound functie een leuke kans voor jou!

Uiteraard krijg je vooraf een betaalde communicatie- en producttraining (4 weken fulltime)waar je veel van leert, daarnaast beschik je over uitzonderlijke aanbiedingen om klanten enthousiast te maken! Na de training is het mogelijk om 20 - 40 uur per week te werken.

trouwreportage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten